måndag 29 september 2008

en snabb uppdatering

hej alla!
tusentack för alla kommentarer och de va så roligt att få höra vad ni gör! om ni nångång har tid så får ni jättegärna skicka ett mail och berätta hur ni har det. det blir ganska tråkigt med en envägskonversation här. vi vill ju också veta hur de e me er och vad som händer! det betyder iaf jättemycke för oss att ni tar er tid och läser och kommenterar, ni förstår inte hur gärna vi skulle ha er alla här och dela den här otroliga upplevelsen med er!
nu har vi kommit hem från en super helg på guld kusten. vi hade de jättebra och fint väder. (nu e vi jättebruna!).
vi måste komma hem idag för vi skulle se på en lägenhet. och nu har vi sett på en, å den va super!!
jepp allt va kanon, hon som vi ska bo med är en 25+ och har en liten dotter på 3 år som va jättegullig. vi har eget rum och badrum, allt annat delar vi på. hon har allt som behövs, stekpannor, porslin o dyl. huset är splitternytt och har pool!!! det är en tvåvånings lägenhet med aircondition å en massa annat bra. priset var oxå otroligt. grundpriset för en person var billigt och vi fick 2 för samma pris! så tusen tack till alla som bett för dehär!
nu måste ja fortsätta, vi ska ge er ett mer detaljerat inlägg angående helgen och guldkusten! även exlusiva bilder på jakob i simbyxor!
hade / jacke

4 kommentarer:

toffe sa...

Oj vad härligt med en pool. Det låter som att ni får en superfin vistelse där. Nu ska ja dra en ethernetkabel till källaren och sätta en hemserver där. vi hörs.

Annika sa...

Hej på er!
Nu har jag å hittat er blogg:) Vad roligt att läsa å följa med! Å Nico, jag måste fråga om du har fått nåt mejl av mej? För det var iallafall tanken, men teknikens under gör allting invecklat...
Annars e allt bra här i Rovaniemi! Jag språkbadar för fullt :) lyckans ni som har bättre vatten än den finska grammatiken... Ha d bra!
Kram Annika

caroline sa...

det låter ju väldigt ypperligt! lycka till men flytten! ni saknas här i höst mörkret! / caroline

Jakob och Nicolina sa...

det är svårt att förstå att ni har höst där hemma..! här är våren i full gång och affärerna har redan plockat fram julsakerna.. so weird!